keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Tulevat vaalit 2019


Äänestäthän!

Tulevat vaalit 2019

Keväällä on uudet eduskuntavaalitjossa valitaan uusi hallitus ja uudet kansanedustajatOn todella tärkeääettä me nuoret äänestämme ja annamme oman äänemme juuri sille henkilöllejolle se omasta mielestämme kuuluu.

Yhdistyksemme on poliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumatonjoten en sen kannalta anna kenellekään minkäänlaista osviittaa siihenkeitä teidän tulisi äänestää. Jos et tiedä ketä äänestääniin vaalikoneen avulla voit löytää juuri sinulle sopivan henkilönhänen arvojensa pohjaltaTämän kautta pääsemme vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin ja voimme olla tukemassa koko Suomen valtiota.

Me romanit ja etenkin nuoretannetaan oma äänemme ja annettaan sen vaikuttaaAikaisemmin äänioikeudelle oli säädetty eräitä rajoituksiajotka on nykyisin kumottujoten nyt on täysi oikeus äänestää vapaastiÄlkää luulkoettä teidän äänellänne ei ole valtaa tai mahdollisuutta vaikuttaakoska se ei ole totta!

Eduskuntavaalit järjestetään nykyään joka neljäs vuosi huhtikuun kolmantena sunnuntainaellei eduskuntaa hajoteta ja määrätä uusia vaaleja pidettäväksiEduskuntavaaleilla valitaan Suomen eduskuntaan 200 kansanedustajaaÄänioikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä.

- DimLin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Harjoittelijan esittely osa 2

Hei! Olen Aila Åkerlund 26v. Olen työharjoittelijana Au mensassa.Olen ollut työharjoittelijana monissa eri paikoissa ja katsellut mikä olisi...