tiistai 9. tammikuuta 2018

KUUKAUDEN TEEMA - projekti 2018

Romaninuortenneuvosto yhdessä Au mensa III- projektin kanssa toteuttavat vuoden 2018 aikana KUUKAUDEN TEEMA - projektin, jonka tarkoituksena on tuoda romaninuorten näkemyksiä esiin erilaisista yhteiskunnallisista teemoista. Jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa johon toivomme kommentteja ja kannanottoja erityisesti romaninuorilta. Teemasta riippuen teemme myös vierailuja ja esittelemme tietoiskuja aiheista.

Teemavuosi 2018 alkaa positiivisella aiheella: Mikä meitä yhdistää?

Ota kantaa tammikuun aikana viestillä tai puhelimitse kaisla.aumensa@gmail.com, puh. 045-6426015 ja kerro näkemyksesi siitä, mitä yhteistä mielestäsi romaneilla ja pääväestön ihmisillä, tai romaneilla ja muilla vähemmistöillä Suomessa on.

Seuraa projektia ja osallistu myös kuvalla instagramissa @aumensa #mitayhteista #kuukaudenteema, twitterissä Aumensa ja facebookissa Au mensa III - projektin sivuilla.

Kuun lopussa julkaisemme täällä blogissa ja somekanavillamme koosteen heränneestä keskustelusta. Seuraa, osallistu ja vaikuta!

-Kaisla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Harjoittelijan esittely osa 2

Hei! Olen Aila Åkerlund 26v. Olen työharjoittelijana Au mensassa.Olen ollut työharjoittelijana monissa eri paikoissa ja katsellut mikä olisi...