keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Heippa taas kaikille :)


Tässä kevättä on kovasti odoteltu, ja välillä jopa tuntuukin keväiseltä, mutta sitten tulee jostain aivan puun takaa taas talvi ja värjää koko maan valkeaksi. Kevät on silti mielestäni jännää ja kivaa aikaa. Ja sanoohan vanha sanonta, että ennen kesää täytyy menneen talven lumet tulla alas :)

Meillä on neuvoston kanssa mennyt aika lujaa tässä pari kuukautta, ja olimme isojen ja tärkeiden asioiden äärellä tiiviisti. Halusimme nostaa esiin romanilasten ja -nuorten koulutusta koskevia asioita ja ongelmia. Niiden asioiden kanssa vierailimme Eduskunnan Pikkuparlamentissä, ja kävimme tapaamassa kansanedustaja Pekka Haavistoa. Meitä kaikkia jännitti kovasti, olihan kyseessä erittäin vaikutusvaltainen mies, mutta saimme huomata, että Pekka Haavisto oli todella sympaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen ja otti meidät todella hienosti vastaan. Todellinen KANSANEDUSTAJA :) Tapaaminen oli mielestämme onnistunut ja voi olla, että kuulette siitä vielä lisää.

Nyt neuvoston kanssa keskitytään järjestämään kulttuuritapahtumaa. Tunne erilaisuus -tapahtuma järjestetään Helsingissä Kulttuuriareena Gloriassa 22.5.2016 ja esiintyjiä on monenlaisia ja erilaisia. Tiedotamme tilaisuudesta lisää myöhemmin, kun saamme asioita enemmän järjesteltyä :)

Kiitän taas teitä lukijoita mielenkiinnostanne ja ajastanne. Lukekaa jatkossakin! :)

Ihanaa ja mukavaa kevättä!

-Mirca

1 kommentti:

Harjoittelijan esittely osa 2

Hei! Olen Aila Åkerlund 26v. Olen työharjoittelijana Au mensassa.Olen ollut työharjoittelijana monissa eri paikoissa ja katsellut mikä olisi...