torstai 13. lokakuuta 2016

Valinnoista

Tervehdys kaikille.
Kun mietin mistä teille kirjoittaisin tänään, niin mieleeni nousi eräs asia, jonka edessä me varmaan kaikki olemme joskus.. Nimittäin valinnat. Kun joutuu valinnan eteen, niin pitäisi pystyä päättämään mikä on viisain valinta.. Ja siinäpä sitten ollaan Onneksi on olemassa ystäviä ja läheisiä ihmisiä, kenen puoleen voin kääntyä silloin ja usein sitten he joutuvatkin kuuntelemaan mua, kun mietin ja kysyn mielipiteitä. Olen saanut hyviä neuvoja elämässäni ihmisiltä, jotka on myöskin olleet vaikeiden tilanteiden edessä.
Mulla tää valinnan vaikeus liittyy nyt työelämään. Valmistun tämän vuoden loppuun mennessä Järvenpään seurakuntaopistolta romanikulttuuriohjaajaksi. Tämän koulutuksen aikana olin työssäoppimassa ja harjoittelun päätteeksi sain sieltä keikkatyöntekijän paikan. Nyt suoritan viimeistä työssäoppimisjaksoa erittäin mielenkiintoisessa hankkeessa, josta ehkä jotkut teistä ovat kuulleet, nimittäin Nevo Tiija-hankkeessa, jossa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on yksi osatoteuttaja. Pari viikkoa sitten sieltä entiseltä työssäoppimispaikalta sain puhelun, että minä voisin saada mahdollisesti oppisopimuspaikan ja voisin opiskella sitten työn ohessa nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi. Nuoriso-ohjaajan työ on ollut mulle haave, joka jäi toteutumatta, mutta kuitenkin se edelleen kiinnostaa.
Samaan aikaan alkaa haku työpaikasta johon minulla olisi jo kohta pätevyys.
Nyt on vaikea päättää. Ehkä teen niin, että haen molempiin ja katsotaan sitten mitä tapahtuu.
Oletteko te rakkaat lukijat ollut vaikean valinnan edessä? Nyt on pakko myöntää, että minä en osaa päättää näiden kahden asian välillä, vaan taidan vaan nyt työntää veneet vesille ja katsoa kumpi vie satamaan.
Ihanaa syksyn jatkoa kaikille. Muistakaa pitää huolta itsestänne!
Terveisin Mirca

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Harjoittelijan esittely osa 2

Hei! Olen Aila Åkerlund 26v. Olen työharjoittelijana Au mensassa.Olen ollut työharjoittelijana monissa eri paikoissa ja katsellut mikä olisi...