maanantai 30. lokakuuta 2017

Romaninuorten päivä 2017
Tapahtumassa oli paljon huikeita lauluesityksiä

Osallistuin eilen Romaninuorten päivään Karatalolla Espoossa. Paikalla oli paljon Kaaleita ja tilaisuus oli onnistunut. Ohjelmassa oli hienoja lauluesityksiä, työpajoja ja hyvää ruokaa. Tilassa oli erilaisia kentän toimijoita esittelemässä palveluitaan ja työelämään tai koulutukeen hakeutumisen mahdollisuuksia.

Romaninuorten terveisiä työnantajille


Tunnelma oli mielestäni rento ja tapahtumaan oli helppo mennä mukaan myös kaajeena. Kävin Allianssin vihapuhetyöpajassa, missä käytiin läpi vihapuheen tai syrjinnän muotoja ja opeteltiin tunnistamaan sitä arjessa. Esimerkkejä tuotiin esiin niin nettikirjoituksista kuin arjen tilanteista esimerkiksi julkisissa tiloissa. Työpajassa käytiin myös konkreettisia keinoja eri tilanteisiin puuttumiseen, minkä koin erittäin hyvänä ja hyödyllisenä. Lisää tätä!

Allianssin järjesti vihapuheen torjuntaa käsittelevän työpajan
Allianssin vihapuhetyöpajankouluttaja

Vihapuhetyöpajan antia: listalla erilaisia auttavia tahoja jos kohtaa tai näkee syrjintää tai vihapuhetta
Romaninuorten päivä kerää palautetta tapahtumasta, käypä kirjoittamassa mielipiteesi jos olit paikalla. Ensi vuoden tapahtumaa varten pääsee myös jo kertomaan ideoitaan! :)

<3: Kaisla Au Mensasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Harjoittelijan esittely osa 2

Hei! Olen Aila Åkerlund 26v. Olen työharjoittelijana Au mensassa.Olen ollut työharjoittelijana monissa eri paikoissa ja katsellut mikä olisi...